Ciorba de rata

de ANCA in Ciorbe, 10 Ian 2010 | 5884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de rata
  • doua maini de fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 telina cu frunze
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o ceapa
  • 1 fir praz
  • 1 ardei gras
  • 300 ml suc de rosii
  • 1,5 l bors
  • 2 oua
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata:

Carnea se portioneaza, se pune la fiert si se spumeaza.


Radacinoasele si fasolea verde(eu am avut in congelator) se taie marunt, sau se maruntesc la robot, si se adauga in oala, dupa 5 minute se pun restul legumelor tocate, prazul taiat rondele. Cand legumele sunt aproape fierte, se pune sucul de rosii, apoi se adauga borsul, clocotit separat.


Cand legumele sunt fierte, se pun ouale batute ca sa se faca zdrente, apoi adaugam leusteanul si frunzele de telina tocate.


Fiecare portie se insoteste cu ardei iute:)

 

TIPS-URI

1

Se poate acri si cu zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras 1

10.01.2010, 06:07

de unde va aprovizionati cu pasari de curte?

ANCA 1

10.01.2010, 06:32

uff, nu-mi aminti!! se duce husbandul la tara, pe langa Slobozia,unde neamurile lui nu au, dar au vecinii, si practic cumpara toate cele de p-acolo..inca e aprovizionat congelatorul

Oana 1

12.01.2010, 21:48

Ce-as mai papa si eu o ciorba cu pasare de curte Bucatarasule, poate te induri si de mine si-mi mai cumperi si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni

de oanapl 5

ieri la 23:39

Taci si inghite

de oanapl 5

ieri la 23:31

Aperitiv placinta cu branza sarata

de GeorgiG 5

ieri la 22:07

Macrou la gratar

de Lau 9

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciolan