Ciorba de rata

de Oana in Ciorbe, 30 Ian 2010 | 21335 vizualizari

 

Gustoasa rau de tot!

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele de la o rata
  • un morcov mare
  • o jumatate de telina
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • un cartof mare
  • fidea
  • o cutie rosii in bulion de 400g
  • 1/2 l bors
  • sare
  • un ou
  • leustean uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata:

Carnea se spala, se taie bucati potrivite si se da intr-un clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea apoi sepune la fiert in 3 l apa. Cand este aproape fiarta se adauga legumele (curatate, spalate, taiate cubulete). Se pune sare dupa gust. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adaugaborsul si rosiile maruntite, se mai lasa cateva clocote si se pune fideaua. Dupa ce se opreste focul se pune oul batut i se amesteca cu o furculita sa se formeze zdrente. Se presara cu leustean uscat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Oana 1

01.02.2010, 00:23

Buni, si mie imi place cu zeama de varza, dar nu mai am si n-am ajuns la mama sa ma aprovizionez Teo, daaaa, v-am zis ca suntem lesinati dupa "bulgaresti", toamna pun vreo 3-4 kg la otet . Eu nu pot manca ciorbele fara ardei din astia

Sylvia 1

01.02.2010, 00:44

Vai ce minunatie, chiar nu am gatit de o groaza de vreme rata si ciorba nu am facut niciodata; Cand gasesc rata cumpar si execut ciorbita ta n si 5 furculite de la mine

Oana 1

01.02.2010, 15:55

Multumesc, Sylvi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare