Ciorba de rosii

de monike in Ciorbe, 6 Iul 2011 | 15967 vizualizari

 

Ciorba de rosii o manac cu pofta de fiecare data si daca gasec rosii mai mititele ii pun cateva si iese perfecta. Eu fac si iarna ciorba asta avand grija sa-mi pun cateva pungi de rosii in congelator de cu toamna. Si sa vedeti... cat de bine venita este dupa ce ne-am inbuibat cu carne de sarbatori

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii,
  • un ardei,
  • o legatura de morcovi,
  • o legatura de pastarnac,
  • o legatura de leustean,
  • o ceapa,
  • 2 oua,
  • 50 ml ulei (de palmier),
  • sare,
  • lamaie (daca vreei mai acra)
  • o mana de orez.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul le dau prin robot si apoi le calesc un pic (pana ce ceapa devine sticloasa)si adaug orezul. Pun apa si fierb pana se patrund legumele.


Rosiile le dau si pe ele prin robot (avand grija sa fie taiate un pic mai mare) si le pun peste legume, mai las 15 minute si GATA. Dreg ciorba de sare si acreala. La sfarsit pun ouale batute si leusteanul.


S-AVETI POFTA!

 

TIPS-URI

1

daca gasesti pune si nise rosii mititele (in ciorba) iese mult mai gustoasa si mai aspectoasa (eu n-am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

monike 1

07.07.2011, 13:51

Multumesc Carla, Ade, Mamaieemilia

divainbucatarie 1

08.07.2011, 10:51

onutta21 1

10.12.2011, 14:11

chiar acum pregatesc si eu o ciorba de rosii. Cu postul asta este foarte buna .Am pus de toamna rosii la lada si acum ma bucur de ele !!!! delicioasa!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu galuste de branza feta