Ciorba de salata

de adelina_ktza in Ciorbe, 13 Aug 2013 | 3602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o salata
  • 3 feliute de slanina
  • 3 linguri de ulei
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri de faina
  • 1/2 l lapte
  • 1 ou
  • Otet dupa gust
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Se spala si se taie salata fasii grosisoare. Slanina se taie cubulete si se pune la rumenit intr-o oala

Cand sa rumenit se adauga salata, apa si sare dupa gust si se lasa sa fiarba.

Dupa jumate de ora se face un scrob astfel:intr-o tigaie se pune uleiul la incins dupa care se adauga

usturoiul maruntit se lasa sa se rumeneasca putin si se adauga  3 linguri de faina se lass cateva secnde

amestecand mereu si se stinge cu lapte , dupa care il punem peste ciorba si mai lasam un sfert

de  ora si stingem. Potrivim de otet, batem un ou peste, punem si mararul tocat si gata ciorbica.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde cu praz