Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca avem dovlecel din belsug de ce nu sa incercam cum merge si cu ciorba de peste ?
Legumele se curata si se spala.Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usorin ulei.
Se pune la calit morcovul ardeiul si cartoful taiti cubulete . sarati .
Separat se fierbe usor in apa sarata pestele . Se strecoara si apa rezultata se adauga la ciorba .In acest moment se pune baconul tait fasiute .
Cand morcovul este fiert se pune si dovlecelul taiat cuburi si mararul verde.
Dregeti ciorba cu smantana , acriti cu lamie .Asezonati cu leustean verde .
La servire se pune in farfurie si pestele .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult