Ciorba de salata la multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 22 Iul 2015 | 3897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 salate crete
  • 1 bucata de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 oua pentru omleta
  • ulei pentru omleta
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 linguri de bulion
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta/piper/boia dulce
  • 1 lingura de praf de bors delikat cu smantana
  • leustean uscat
  • patrunjel prospat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata la multicooker:

Se spala bine fiecare frunza de salata, se taie fasii si se pun in vasul de la multicooker.

Kaizerul il taiem cuburi,il punem peste salata si setam la functia Boil pentru 20 minute.

Ceapa se toaca marunt,morcovul rondele, iar ardeiul gras cuburi,se pun dupa ce au trecut cele 20 minute.

Se adauga condimentele si se setaza din nou functia Boil pentru alte 20 minute.

Se prepara omleta din cele 2 oua cu putin ulei, se taie bucati mici si se adauga in ciorba,punem si bulionul si usturoiul pisat.

Cand sa incheiat programul,se verifica daca legumele sunt gata si se amesteca zeama calda cu smantana si se adauga in ciorba.

Se presara putin leustean uscat si se adauga patrunjelul prospat tocat marunt si se poate servi.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume si conopida