Ciorba de sfecla rosie cu scarita afumata

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Noi 2016 | 1476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 800 gr scarita afumata
  • 2 ardei rosii
  • 1 fir de praz
  • 2 morcovi
  • 1/2 dovlecel mediu
  • 1 telina mica
  • 2 buc sfecla rosie
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata (patrunjel, telina, marar) dupa gust
  • 4 l apa plata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie cu scarita afumata:

Scarita afumata o spalam sub jet de apa rece si o portionam.


Curatam legumele si le spalam bine.


Dovlecelul se trece pe razatoarea fina.


Punem 2 linguri ulei in oala, adaugam rondele de morcovi si de praz, bucatele de ardei, telina si sfecla rosie taiata cubulete; lasam legumele cca. 15 minute la inabusit la foc mic, adaugam carnea, apoi apa plata si dovlecelul ras, lasam sa dea in clocot.


Presaram bobitele de mustar, adaugam sare si piper dupa gust, foaia de dafin, acoperim oala si lasam sa fiarba pana patrunde furculita usor in carne si in bucatelele de legume.


La final presaram verdeata tocata, lasam cateva minute sa se intrepatrunda gusturile, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kytz 1

21.04.2017, 10:47

Ce bine arată!

Bya Ralu 1

21.04.2017, 12:41

Rahela Velicu 1

06.09.2017, 13:10

Interesanta! Am trecut-o pe lista " de facut"

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata cu smantana si usturoi