Ciorba de sfecla rosie cu scarita afumata

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Noi 2016 | 698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 800 gr scarita afumata
  • 2 ardei rosii
  • 1 fir de praz
  • 2 morcovi
  • 1/2 dovlecel mediu
  • 1 telina mica
  • 2 buc sfecla rosie
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata (patrunjel, telina, marar) dupa gust
  • 4 l apa plata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie cu scarita afumata:

Scarita afumata o spalam sub jet de apa rece si o portionam.


Curatam legumele si le spalam bine.


Dovlecelul se trece pe razatoarea fina.


Punem 2 linguri ulei in oala, adaugam rondele de morcovi si de praz, bucatele de ardei, telina si sfecla rosie taiata cubulete; lasam legumele cca. 15 minute la inabusit la foc mic, adaugam carnea, apoi apa plata si dovlecelul ras, lasam sa dea in clocot.


Presaram bobitele de mustar, adaugam sare si piper dupa gust, foaia de dafin, acoperim oala si lasam sa fiarba pana patrunde furculita usor in carne si in bucatelele de legume.


La final presaram verdeata tocata, lasam cateva minute sa se intrepatrunda gusturile, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

01.12.2016, 17:42

kytz 1

21.04.2017, 10:47

Ce bine arată!

Bya Ralu 1

21.04.2017, 12:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza