Ciorba de spanac

de violeta30 in Ciorbe, 21 Mai 2015 | 915 vizualizari

 

Pentru ca am adunat spanacul din gradina si mi-a ramas apa de la oparirea spanacului parca imi era oarecum s-o arunc si n-am facut rau pentru ca a iesit o ciorbita foarte buna !

 

INGREDIENTE

  • supa de la oparirea spanacului (la mine au fost vreo 3 litri);
  • 2 litri de apa;
  • 1 morcov;
  • 3 cartofi;
  • 2 cepe;
  • o felie de telina;
  • rosii in bulion dupa gustul fiecaruia;
  • cateva fire de marar;
  • leustean dupa gust;
  • o mana de taitei;
  • un ou;
  • sare;
  • putin ulei;
  • bors.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Am pus supa din nou la fiert peste care am adaugat si cei doi litri de apa. Cand a atins punctul de fierbere am pus legumele (curatate, spalate, si taiate cubulete), fara rosii (le adaugam mai spre final cand sunt fierti cartofii). Cand au fiert cartofii am adaugat rosiile, uleiul si am sarat ciorba. 

Intre timp am fiert borsul separat si l-am adaugat peste ciorba. Am pus taiteii, oul batut si am lasat sa se fiarba putin taiteii. Am oprit focul si am pus verdeata.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de spanac-0
Ciorba de spanac-1

COMENTARII (8)

violeta30

violeta30 1

21.05.2015, 21:56

A fost foarte buna Fata mea, care nu mananca spanac (in urma discutiilor cu copiii asa cum se inspira unii de la altii) a mancat doua portii cand a venit de la scoala de nu-mi venea sa cred dar nici nu stia ca e de spanac, altfel n-ar fi mancat... si nici acum nu i-am spus cu ce e doar ca am pus ceapa verde si d-aia e asa verde

dantes

dantes 1

22.05.2015, 07:09

Interesanta!

Ksenya

Ksenya 1

12.08.2015, 11:16

sanatoasa ciorbica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!