Ciorba de stevie cu omleta

de Bucataras Medi in Ciorbe, 2 Iun 2015 | 1889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 600 g stevie curatata
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 500 ml bors(depinde cat de acra doriti)
  • 250 ml suc de rosii(facut in casa....un suc concentrat si dulce.....tare bun!)
  • 2-3 fire leustean
  • sare
  • piper
  • Pentru omleta
  • 6 oua
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 fire patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie cu omleta:

Curatam stevia indepartand nervura principala a acesteia si apoi o spalam frunza cu frunza.

Curatam si spalam legumele.

Morcovul, pastarnacul si telina le taiem cubulete mici si le punem la fiert intr-o oala cu apa (circa 3 l) in care am pus un strop de sare.

Lasam sa fiarba circa 10 min dupa care adaugam ardeiul, taiat si el cubulete.

Lasam inca 10 min la fiert si adaugam ceapa si stevia taiate marunt. Completam cu apa daca aceasta a scazut.

Se lasa la fiert pana ce toate legumele sunt bine fierte apoi se adauga sucul de rosii.

Fierbem borsul separat si il adaugam si pe el odata cu sucul de rosii.

Adaugam si leusteanul taiat marunt, potrivim dupa gust de sare si piper si lasam ciorba sa dea in cateva clocote apoi targem de pe foc.

Facem o omleta ......batem ouale cu sare si adaugam patrunjel verde taiat marunt. Condimentam cu piper.Amestecam.

Incingem o tigaie in care am pus putin ulei si punem amestecul de oua la prajit. Cand omleta este gata o scoatem cu ajutorul unei spatule pe un tocator si o taiem felii.

Adaugam omleta in ciorba, amestecam usor,lasam ciorba sa se racoreasca un pic dupa care...................poftiti la masa!......................pofta buna!

Mie imi place calda dar poate fi servita si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

02.06.2015, 18:55

buna buna

Gherca Daniela 1

02.06.2015, 19:10

Gicuta69 1

03.06.2015, 07:41

Acrisoara si gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta