Ciorbita de vacuta

de Constelatialeu in Ciorbe, 20 Ian 2013 | 1376 vizualizari

 

Nu ma impac cu carnita de vita decat in ciorba sau rasol.

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne vita cu os
  • 500 g legume amestec (morcov,ardei,cartof,telina,fasole verde etc)
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 plic de bors ,cca 10 g,suficient pt.4 litri de apa
  • 5 litri de apa
  • leustean
  • rosii cu ardei si frunze de telina cca 0,5 l
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Se spala si se pune la fiert carnea de vita cu putina sare.Se spumeaza pana cand nu se mai ridica spuma deasupra.Cand este fiarta se scoate carnea si se taie cubulete.Separat avem pregatite legumele ( iarna din cele congelate ),taiem ceapa marunt si adaugam in apa cu carne.Cand sunt gata fierte si legumele adaugam si rosiile,lasam sa mai dea un clocot,punem borsul din plic,adaugam leusteanul taiat.Tragem oala de pe foc si adaugam un ou batut bine.Se sareaza dupa gust.

 

TIPS-URI

1

Legumele trebuiesc taiate la aceleasi dimensiuni sa fiarba toate in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

20.01.2013, 16:36

Asa-mi fu`norocul..

alilianaa 1

20.01.2013, 17:55

Sim0na 1

21.01.2013, 11:42

N-am mai facut de mult.. Tre` sa umplut la congelator neaparat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu carnati semiafumati