Ciorba de teci cu afumatura

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 22 Iun 2013 | 2260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g teci
  • 1 kg afumatura
  • un morcov
  • 3 cepe albe
  • cate o jumatate de ardei rosu si verde
  • 500 g zarzavar de ciorbe de casa
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • leustean verde
  • 2 rondele fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de teci cu afumatura:

Intr-o cratita se pune la oparit afumatura.

Intr-o alta se pune apa la fiert cu sare. Paralel legumele se spala, curata si toaca. Cand apa a fiert se adauga legumele si afumatura. Se lasa la fiert bine pret de 30 minute, dupa care se pune zarzavatul de ciorbe de casa. Se mai lasa la fiert 10 minute.

Intr-o cratita se pune borsul la foc. Cand s-a infierbantat suficient se transfera in oala cu ciorba. Dupa ce mai fierbe cca 10 minute se adauga fideaua si la final se pune leustean verde.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de teci cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bunica 1

22.06.2013, 17:55

Aoleuuuu,ce bunatateeee!

Rocsi 1

22.06.2013, 20:56

Imi place mult!

alilianaa 1

22.06.2013, 21:24

Multumesc mult. Va imbratisez cu drag!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu fidea