Ciorba de telina cu rosii si tapioca

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Sep 2014 | 5323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina de telina (cca 350 gr.)
  • 1 morcov mare
  • 3 ardei diferit colorati
  • 2 cepe potrivite
  • 3 rosii mari de gradina, foarte coapte (cca 500 gr.)
  • 2 linguri tapioca granule
  • 1/2 dovlecel maruntit la robot
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata proaspata (marar, patrunjel, telina)
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de telina cu rosii si tapioca:

Curatam si spalam legumele.

Morcovul si radacina de telina se taie cubulete; ceapa la fel.

Ardeiul se taie fasii sau cubulete, dupa preferinta.

Sotam cubuletele de ceapa, morcov si telina in 3 linguri de ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ardeiul, dovlecelul maruntit si rosiile trecute prin  robot, foaia de dafin, sare si piper dupa gust, completam cu cca 2l apa si lasam ciorba la fiert in jur de jumatate de ora.

Presaram granulele de tapioca, lasam sa fiarba la foc mic cca 10minute, oprim focul, presaram verdeata tocata marunt.

Lasam 5-10 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de telina cu rosii si tapioca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena in lapte de cocos