Ciorba de telina cu rosii si tapioca

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Sep 2014 | 1922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina de telina (cca 350 gr.)
  • 1 morcov mare
  • 3 ardei diferit colorati
  • 2 cepe potrivite
  • 3 rosii mari de gradina, foarte coapte (cca 500 gr.)
  • 2 linguri tapioca granule
  • 1/2 dovlecel maruntit la robot
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata proaspata (marar, patrunjel, telina)
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de telina cu rosii si tapioca:

Curatam si spalam legumele.


Morcovul si radacina de telina se taie cubulete; ceapa la fel.


Ardeiul se taie fasii sau cubulete, dupa preferinta.


Sotam cubuletele de ceapa, morcov si telina in 3 linguri de ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ardeiul, dovlecelul maruntit si rosiile trecute prin robot, foaia de dafin, sare si piper dupa gust, completam cu cca 2l apa si lasam ciorba la fiert in jur de jumatate de ora.


Presaram granulele de tapioca, lasam sa fiarba la foc mic cca 10minute, oprim focul, presaram verdeata tocata marunt.


Lasam 5-10 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de telina cu rosii si tapioca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lia_ 1

07.09.2014, 17:50

asta intru sa o salvez!

MOKUSKA 1

07.09.2014, 18:14

Oauuuu..interesantă reteta .foarte bună

alilianaa 1

07.09.2014, 18:55

cred ca-i tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci