Ciorba de vacuta

de Ina in Ciorbe, 10 Iul 2011 | 4283 vizualizari

 

O ciorba de vacuta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vita
  • un os de vita
  • o ceapa
  • un morcov mare
  • o capatana telina
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • o cutie cu rosii in bulion
  • sare
  • 1 litru de bors 
  • leustean verde
  • smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Am oparit carnea de vita, apoi am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert in cca 3 litri apa cu sare. Am pus in oala si-un os de vita, pentru un gust mai pregnant de vita.


Legumele le-am tocat la robot si le-am adaugat peste bucatile de vita, sa fiarba impreuna. Cand carnea si legumele s-au fiert, indepartam osul de vita si adaugam in ciorba de vacuta 1 litru de bors, fierbinte.


Lasam ciorba de vacuta sa mai dea 2-3 clocote , potrivim de sare si oprim focul.


Ciorba de vacuta se serveste cu smantana proaspata si cu mult leustean deasupra.

TIPS-URI

1

Nu excludeti telina din ciorba de vacuta! Este foarte importanta in crearea gustului divin al acestui preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:51

Lau 1

11.07.2011, 13:43

buna

horia 1

12.07.2011, 01:42

este ciorba mea preferata! arata super ,iar imaginile stau marturie ,ca este o ciorba super gustoasa si sanatoasa.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

pe 26.11 la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

pe 26.11 la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

pe 26.11 la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

pe 26.11 la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana