Ciorba de burta la multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 15 Apr 2016 | 1479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de burta maricica
  • oase de vita
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie smantana 250 g
  • 3 galbenusuri
  • 1 lingura bors maggic smantana
  • sare/piper
  • 1/2 lingurita de otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta la multicooker:

Burta se curata de pielite si se pune in vasul de la Multicooker, impreuna cu osul de vita la functia Boil pentru circa 2.5 -3 ore,intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se pune si ceapa intreaga si pastarnacul.


Cand burta e fiarta se scoate si se taie bucati mici,iar osul de vita se da deoparte,ceapa se arunca,iar pastarnacul se taie bucati mici si se pune inapoi in ciorba.


Morcovul se da pe razatoarea mica si se pune la calit in ulei de masline pentru cateva minute,dupa care se pune in vasul de ciorba (acesta ii da o culoare galbuie).


Se seteaza din nou functia Boil si se lasa cam 10 minute sa fiarba morcovul.


Se pune otetul in ciorba, galbenusurile amestecate cu smantana si subtiat cu zeama din ciorba,se toarna usor si se amesteca continuu, se pun si condimentele.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:27

Bya Ralu 1

19.04.2016, 05:38

sebirizescu 1

19.04.2016, 15:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu tarhon