Ciorba de vacuta

de Bya Ralu in Ciorbe, 4 Ian 2012 | 2934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg rasol de vita
  • o tavita de legume(ceapa,morcov..etc)
  • bors magic,vegeta,leustean
  • patrunjel
  • 2 cartofi
  • bulion sau rosii in sos
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune rasolul de vita la fiert intr-o oala cu apa (in functie de cat doreste fiecare sa faca). Legumele se taie marunt sau se dau pe razatoare si se calesc cu putin ulei. Dupa ce s-a fiert carnea, se taie cubulete si se adauga inapoi in oala de ciorba, se adauga si legumele calite, punem vegeta, piper, bors magic. Intr-o cratita mai mica punem 2 cartofi taiati cubulete la fiert, iar in alta punem taitei (eu pun din aceia mai lati). Dupa ce s-au fiert si cartofii si taitei se pun in ciorba, se mai adauga o cutie de rosii in sos, leustean, patrunjelul tocat si 1 ou.


Se serveste cu smantana si ardei iute!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

04.01.2012, 22:56

da e f buna,ca astept la masa

simo_brkic 1

12.09.2012, 12:24

mmmm pe timpul ce e afara acum,numai bine merge mmmmm

Bya Ralu 1

12.09.2012, 13:47

multumesc simo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta