Ciorba de vacuta

de simona72 in Ciorbe, 22 Apr 2013 | 14070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel(antricot)
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir apio
  • 1 ardei galben si rosu
  • 3 cartofi
  • 1 pachetel taitei fidelicios (maggi)
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura frunze de marar
  • bors proaspat
  • 1 lingura concentrat de legume (maggi)
  • sare(daca mai este cazul)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Spalam bine carnea,a mea a vut si putin os, am taiat oasele separat si le-am lasat cu putina carne, iar restul de carne am taiat-o bucati.

Am pus carnea la fiert cu apa in oala pt ciorba, iar cind fierbe si spuma se ridica la suprafata o luam cu o spumiera. Repetam de mai multe ori, pina cind nu se mai face spuma si lasam carnea la fier 60 minute. Spalam legumele si le taiem ca pt ciorba si le punem in oala peste carnea aproape fiarta. Lasam sa fiarba pina sunt si legumele fierte, adaugam cartofii taiati cubulete(fierb f repede),cind sunt aproape fierti punem si taiteii,concentrat de legume si borsul(cit dorim noi de acrisoara ciorba), iar acum lasam sa fiarba toate pina sunt facute.

Potrivim de sare daca mai este cazul, stingem focul si punem patrunjelul si mararul tocat marunt si servim cu o lingura de smantina in farfurie si ardei iute.

Pofta buna!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

22.04.2013, 22:31

Simona sa imi pui si mie o portie pentru maine!

simona72 1

22.04.2013, 22:34

Pun deoparte

Panacris 1

16.11.2014, 11:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta (reteta video)