Ciorba de vacuta

de -Licurici- in Ciorbe, 25 Feb 2017 | 5778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita cu os
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 buc radacina de telina
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1/2 dovlecel
  • 4 rosii
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • telina (la plic)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea de vita se spala, apoi se pune la fiert cu sare. Eu am pus-o in oala sub presiune si am lasat-o 50 min de cand a inceput sa fiarba.

Intre timp, am pregatit legumele. Ceapa, morcovul si ardeiul le-am tocat marunt, iar radacinile cubulete mai mici.

Le-am pus in oala si le-am lasat sa fiarba 30 min.

Am taiat rosiile, dovlecelul si cartofii cubulete, apoi le-am pus in oala. Am potrivit gustul cu sare si piper si am mai lasat pe foc, pana au fiert cartofii.

La sfarsit, am adaugat telina uscata.

Am servit cu ardei iute si cu otet de la ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta