Ciorba de varza acra cu carnati afumati

de MotanLaOale in Ciorbe, 1 Feb 2012 | 6525 vizualizari

 

Am vazut pe bucataras.ro si am vrut sa o incerc. A iesit buna buna.

 

INGREDIENTE

  • 400g carnati afumati
  • 1 varza acra mica
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • 1 cescuta orez
  • 3 linguri ulei
  • zeama de varza (moare)
  • boia de ardei
  • 2 foi dafin
  • piper
  • cimbru
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu carnati afumati:

Carnatii se taie rondele si se prajesc in 3 linguri ulei. Cand sunt gata se scot pe o farfurie alaturi.


Zarzavatul se curata si se toaca ca pentru ciorba.


Orezul se spala si se lasa in apa rece.


Varza se taie fideluta. (Se poate pune la desarat de cu seara. Eu asa am facut.)


Se pune uleiul in care s-au prajit carnatii intr-o oala, se adauga ceapa, morcovii, albitura si se caleste 2-3 minute, dupa care se toarna apa.


Se adauga si varza tocata, foile de dafin, boia de ardei dupa dorinta, piper, cimbru si se lasa la fiert 20-25 minute.


Se adauga orezul si cartofii si se fierbe 10 minute dupa care adaugam si carnatii.


Se adauga si zeama de varza dupa gust si se mai fierbe 10-15 minute.


Se potriveste de gust se pune cimbru si marar tocat marunt se mai da un clocot si este gata.


Este foarte buna cu mamaliga rece si ceapa rosie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

MotanLaOale 1

03.02.2012, 10:02

mena29 1

03.02.2012, 14:00

Buuuna

MotanLaOale 1

03.02.2012, 14:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui