Ciorba de pastai cu piept de pui

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 8 Feb 2015 | 6145 vizualizari

 

O ciorba numa buna ptr. vremea de afara.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr fasole pastai(eu am avut congelata)
  • 1 piept de pui
  • 200 gr de smantana
  • 4 lg de bulion
  • 1 adei gras rosu
  • 1 bucata de telina
  • 2 cepe
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu piept de pui:

Fasolea am pus-o intr-o cratita separat la fiert cu sare ptr 20 de minute.Separat intr-o cratita am pus 2 lg de ulei in care am pus la calit pieptul de pui taiat fasii.Legumele le-am taiat cubulete si le-am adaugat peste pieptul de pui pe rand la calit.

Peste am adaugat fasolea fiarta si am pus alta apa si am lasat la fiert.Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat bulionul si am condimentat cu sare,piper si cimbru.

Cand ciorba a fost gata am adaugat usturoiul pisat si smantana pe care in prealabil am amestecat-o cu cateva lg .de zeama din ciorba.Am adaugat si patrunjel la sfarsit.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem sa acrim ciorba cu tarhon

2

se mai poate adauga optional dovlecel si cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole galbena pastai