Ciorba de varza cu costita afumata

de marcela1979 in Ciorbe, 30 Oct 2010 | 9182 vizualizari

 

ca in ardeal

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 varza potrivita
  • 2 bucati de costita afumata
  • faina alba 1 lingura
  • ulei
  • vegeta,piper
  • marar verde
  • cimbru
  • smantana
  • pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu costita afumata:

Se pune la fiert intr-o oala costita afumata .Intre timp se curata ceapa,se taie varza fideluta.cand costita este pe jumatate fiarta se adauga ceapa in oala si varza si se lasa sa fiarba.Se face un rantas astfel:se pune intr o craticioara ulei se pune pe foc sa se incinga ,se adauga faina alba si se amesteca pana la omogenizare si se lasa sa se caleasca ,apoi se adauga pasta de rosii.Se trage de pe foc si se adauga 2-3 polonice de ciorba calda sa se mai fluidizeze si apoi se adauga in ciorba cand si varza e fiarta.se adauga vegeta si piper dupa gust.se mai lasa sa dea cateva clocote si se adauga cimbru si mararul verde tocat.Se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

marcela1979 1

30.10.2010, 23:50

am kamy si mai mult daca vrei

Laly 1

31.10.2010, 00:36

Carla vreau si eu un castronel micut,mai ai?

nadina73 1

31.10.2010, 21:33

hmmmmmmm ce buna vreauuuuu5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi acrita cu bors