Ciorba de varza rosie cu carne de porc

de Valclaudia in Ciorbe, 14 Sep 2014 | 2128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan salata de varza rosie
  • 2 morcovi
  • cca 250 gr. carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • cateva bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • putin cimbru uscat
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza rosie cu carne de porc:

Curatam si spalam legumele.


Ceapa se toaca si se caleste 2 minute in ulei.


Adaugam bucatelele de carne de porc, lasam sa se gateasca impreuna pana taiem ardeiul fasii, morcovul rondele. Le adaugam si pe acestea in oala.


Punem cateva bobite de mustar, 1 foaie de dafin,sare si piper dupa gust, completam cu cca 2l apa rece si lasam sa fiarba totul la foc potrivit pana se inmoaie carnea.


Adaugan varza rosie din borcan, sucul de rosii si mai fierbem inca 10 minute.


Oprim focul, presaram cimbru, patrunjel si marar, lasam 5 minute sa se imbine aromele, apoi servim ciorba cu ardei iute.


O bunatate...


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza rosie cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

babi5 1

15.09.2014, 07:10

diaconta 1

16.09.2014, 22:36

N-am incercat ciorba cu varza rosie

Panacris 1

29.05.2016, 14:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare