Ciorba de vitel cu taitei

de T I M E A in Ciorbe, 11 Feb 2014 | 2737 vizualizari

 

Din cand in cand spre bucuria mea, reusesc sa cumpar de la tara carne de vitel. E un lucru bun zic eu sa consumam carne neinjectata si mai sanatoasa ca cea din comert.
Va zic si voua o reteta simpla si buna de ciorba cu carne de vitel, legume si taitei. Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de os cu carne de vitel (aprox 300 gr)
  • 150 gr carne de vitel
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei
  • 3 morcovi
  • 1/2 gulie
  • 1/2 dintr-o radacina de telina mai mica
  • sare si piper dupa gust
  • 100 gr taitei
  • 300 ml suc de rosii
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu taitei:

Carnea si osul de vitel le fierbem mai intai separat intr-un vas cu apa. Fierbem aprox 15-20 de minute.


Separat intr-un vas de 3 l, punem apa si punem vasul pe foc.


Curatam si spalam legumele. Ceapa si ardeiul le tocam marunt, morcovii ii taiem rondele iar gulia si telina le taiem cubulete mici.


Cand fierbe apa punem toate legumele in vas.


Adaugam si carnea si osul si lasam sa fiarba la foc mic.


Adaugam pe pacurs sarea si piperul si eventual o lingura de vegeta daca doriti (dar nu e necesar).


Cand legumele si carnea sunt fierte adaugam taiteii si cand s-au fiert si acestea turnam sucul de rosii ( eu folosesc bulion de casa ) si lasam sa mai fiarba 2-3 minute.


Adaugam patrunjelul tocat si oprim focul.


Servim cald!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

T I M E A 1

17.02.2014, 18:41

Mihaela multumesc . Da am din cand in cand si tare ma bucur

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 10:24

foarte buna ciorbica asta

MOKUSKA 1

21.08.2014, 10:30

foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piersicute
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vita