Ciorba cu fasole uscata

de pity19 in Ciorbe, 28 Mar 2014 | 1019 vizualizari

 

Eu am adaugat si 2 cartofi :)

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe doua pahare ,
  • marar ,
  • vegeta ,
  • sare ,
  • carne de porc ,
  • piper ,
  • ulei ,
  • apa ,
  • o ceapa ,
  • un ardei gras .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu fasole uscata:

Adaugam fasolea spalata bine si aleasa , intr-o oala , punem apa cat sa acopere fasolea , lasam la fiert aprox 50 minute ( depinde de fasole , eu am avut de casa) , adaugam carnea , lasam la fiert ;


Punem o tigaie la foc mediu , cu putin ulei , adaugam ardeiul taiat marunt , ceapa taiata lasam putin la prajeala ; Adaugam prajeala in oala cu fasolea si carnea , amestecam , mai lasam aprox 20 minute la foc mic .


La sfarsit adaugam sare,piper , vegeta dupa gust , iar la final marar tocat marunt .


Se serveste calda , pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

28.03.2014, 21:51

deyutzky 1

28.03.2014, 22:28

foarte buna ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zama de fasole boabe