Ciorba de zarzavat

de nadea68 in Ciorbe, 14 Aug 2013 | 3494 vizualizari

 

Vara o ciorba de zarzavat colorata si gustoasa..

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ceapa
  • dovlecei
  • morcovi
  • mazare
  • ardei
  • rosii
  • pastai
  • praz
  • ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie
  • leustean
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat:

Legumele se spala si se taie in bucati mici.Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.

Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei.Dupa ce se inmoie un pic se adauga la restul de legume.

Se lasa la fiert cam 30-40 minute.Se adauga sarea si sucul de rosii.Dupa ce da in clocot se adauga paste sau orez(cam o lingura).Dupa ce pastele sunt gata se aduga sarea de lamaie daca este nevoie.

Se stinge focul si adaugam piperul, leusteanul si busuiocul taiat marunt.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

cand se caleste ceapa se pot adauga bucati de costita taiata felii,

2

in farfurie se poate adauga parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadea68 1

14.08.2013, 21:34

Valclaudia 1

18.08.2013, 20:37

buna tare si ciorbica de zarzavat! Dar mai ales sanatoasa!

nadea68 1

18.08.2013, 21:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de post