Ciorba din rasol de porc

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 26 Ian 2010 | 17758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc (1,5 -2 kg)
  • 1 l bors (sau zeama de varza)
  • 2 morcovi, taiati marunt
  • 2-3 cepe taiate marunt
  • 1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt
  • 1 telina mica, taiata marunt
  • 5 rosii 
  • patrunjel, leustean
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din rasol de porc:

Spala bine rasolul si pune-l la fiert in apa rece, intr-o oala mare care sa-l cuprinda bine. Apa trebuie sa fie peste nivelul rasolului. Scoate spuma formata de cate ori este nevoie. Dupa aceasta fierbe la foc mic.

Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.

Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine si lasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si pune leusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.

Serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din rasol de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Brindusa 1

27.01.2010, 20:45

@Oana : o, da cu zeama de varza e muult mai buna.

Bunica 1

28.01.2010, 11:52

Laud si eu o fata frumoasa , si poftim ce face. O gaseste modestia acum

Brindusa 1

28.01.2010, 17:14

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu dovlecel