Ciorba dreasa de gaina

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2010 | 9081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 litri apa,
  • 1 gaina,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • 1 ceapa,
  • rosii,
  • verdeata,
  • 1 ou,
  • 2-3 linguri smantina,
  • 1 lingura orez,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dreasa de gaina:

Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugandu-se sarea necesara. Se spumuieste, cand da un clocot. Se lasa pana fierbe pe jumatate si se adauga zarzavatul taiat cubulete, orezul si o parte din rosii. Cand e aproape gata se adauga restul de rosii si verdeata tocata marunt. Se poate acri cu zeama de lamaie sau otet. Se drege cu ou si smintina. Daca se pun mai multe oua si mai multa smintina, ciorba va fi mai gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dreasa de gaina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

costy1969 1

02.04.2010, 13:42

reteta buna,dar nu era mai bine ciorba de gaina dreasa cu smantana si ou?

nadina73 1

05.04.2010, 18:17

foarte buna,felicitari

Bucataras Medi 1

06.04.2010, 17:10

delicioasa.....................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa