Ciorba radauteana

de -Licurici- in Supe/Ciorbe, 4 Ian 2016 | 1941 vizualizari

 

O ciorba foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui;
  • 4 pulpe de pui;
  • 4 morcovi;
  • un ardei capia;
  • un ardei gras;
  • o radacina pastarnac;
  • o radacina patrunjel;
  • radacina de telina;
  • 6 galbenusuri;
  • 5 capatane mici de usturoi;
  • 4 linguri otet de mere;
  • 200ml smantana de gatit;
  • 500g smantana grasa;
  • sare, piper, bulgarasi de savoare de la DeliKat;
  • patrunjel, marar.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:


  • Am pus carnea la fiert si am spumat-o de cateva ori. Cand nu a mai lasat spuma am scos-o intr-un castron si am lasat-o sa se raceasca.

  • Apa in care a fiert carnea am impartit-o in doua, jumatate am lasat-o la racit, iar in cealalta am fiert legumele.

  • Am curatat toate legumele si le-am taiat bucati mai mari, apoi le-am pus sa fiarba impreuna cu carnea taiata fasii in jumatate de oala cu apa.

  • Am adaugat sare, piper si bulgarasi de savoare.

  • Am amestecat galbenusurile cu sare si piper, am adaugat smantana, usturoiul pisat si otetul, apoi am adaugat jematatea de apa ramasa.

  • Am amestecat bine si am pus-o, putin cate putin, peste carne si legume, amestecand usor.

  • Am lasat sa fiarba putin, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel si marar.

 

TIPS-URI

1

Cand se serveste, se poate adauga otet sau smantana dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Licurici- 1

05.01.2016, 08:45

Xandrinne 1

05.01.2016, 09:01

mihaelar63 1

05.04.2016, 10:05

Ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu zeama de varza