Ciorba "mofturoasa"

de CookieMonster in Ciorbe, 22 Apr 2013 | 2071 vizualizari

 

Daca unii au pasarele, noi cred ca avem stoluri cand vine vorba de murdarit pe maini. Ne palce ciorba cu carne de pui dar nu ne palce sa ne murdarim cand mancam asa ca dupa ce carnea este fiarta bine dezosam puiul si introducem din nou carne in ciorba/supa :D cum am zis de la inceput stoluri ;)

 

INGREDIENTE

  • pui: 2 pulpe superioare de pui, 2 aripi intregi si osul de la piept
  • 1 creanga de busuioc
  • 1/4 de telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 2 cuiburi de taietei
  • 5 linguri de patrunjel taiat marunt
  • 5 linguri de leustean taiat marunt
  • sare si piper
  • 250 ml bors de putina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba "mofturoasa":

1. Se pune carnea la fiert impreuna cu creanga de busuioc ( eu am avut un cocos de tara si a durat 40 - 50 de minute) si cu o lingura indepartam spuma de la suprafata.


2. Intre timp pregatim legumele: se spala bine si se curata, morcovii si telina se taie cubulete, ceapa, patrunjelul si leustenul se maruntesc.


3. Cand carnea este suficient de fiarta se scoate din ciorba, se lasa la racit putin si apoi se dezoseaza. Bucatile de carne se taie la ce dimensiuni doriti si apoi le punem din nou la fiert impreuna cu legumele si verdeata.


4. Odata ce morcovul este fiert bine adaugam borsul si la sam sa dea in cateva clocote. Adaugam 2 cuiburi de taietei si mai lasam 3 minute pe foc. Punem sare si piper dupa gust.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu putina smatana grasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba "mofturoasa"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

COSTEO 1

22.04.2013, 23:30

Place buna!

CookieMonster 1

23.04.2013, 08:28

Va multumesc! Ma bucur ca va place

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 13:42

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec