Ciorba radauteana

de MIUTA in Ciorbe, 7 Dec 2010 | 8371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.piept de pui cu os si piele
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o jumatate gogosar
  • 3 galbenusuri
  • radacina patrunjel,telina,pastranac
  • 300 g smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • 3 cuburi maggi cu gust de pui
  • suc de la o lamaie
  • 4-5 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune intr-o cratita la fiert pieptul de pui,o jumatate de ceapa,zarzavaturile,gogosarul si un morcov.Se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand pieptul de pui e aproape fiert se pune usturoilul zdrobit.Se mai lasa la fiert 5 minute.Apoi se strecoara iar zeama obtinuta se toarna intr-o cratita unde am calit in ulei un morcov dat pe razatoarea mica si cealalta jumatate de ceapa tocata fin.Se mai pune cuburile de pui si se lasa sa fiarba 5 minute.Se adauga sucul de lamaie.Intr-un vas se pune smantana si galbenusurile si adaugam treptat supa fierbinte pana devine fierbine aceasta compozitie.Se toarna in ciorba.Separat pieptul de pui il curatam de piele si il scoatem de pe os.Il taiem bucati si il adaugam in ciorba.Se mai lasa la fiert compozitia cateva clocote apoi se opreste.Se serveste cu ardei iute in otet sau picarela.

 

TIPS-URI

1

Eu nu am folosit zarzavaturile de la ciorba.Cand am mai mult timp,fierb separat 2 cartofi si 2 morcovi.  Cu zarzavaturile din ciorba,cativa castraveti murati taiati,cartofii si morcovii fierti le amestec cu moioneza si fac  o salata gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Krystyan Trendy 1

21.12.2013, 12:11

foarte buna ciorbica

babi5 1

18.12.2014, 09:01

Xandrinne 1

17.04.2015, 09:42

Tare buna ciorbica!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu galuste