Ciorba radauteana

de MIUTA in Ciorbe, 7 Dec 2010 | 11398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.piept de pui cu os si piele
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o jumatate gogosar
  • 3 galbenusuri
  • radacina patrunjel,telina,pastranac
  • 300 g smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • 3 cuburi maggi cu gust de pui
  • suc de la o lamaie
  • 4-5 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune intr-o cratita la fiert pieptul de pui,o jumatate de ceapa,zarzavaturile,gogosarul si un morcov.Se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand pieptul de pui e aproape fiert se pune usturoilul zdrobit.Se mai lasa la fiert 5 minute.Apoi se strecoara iar zeama obtinuta se toarna intr-o cratita unde am calit in ulei un morcov dat pe razatoarea mica si cealalta jumatate de ceapa tocata fin.Se mai pune cuburile de pui si se lasa sa fiarba 5 minute.Se adauga sucul de lamaie.Intr-un vas se pune smantana si galbenusurile si adaugam treptat supa fierbinte pana devine fierbine aceasta compozitie.Se toarna in ciorba.Separat pieptul de pui il curatam de piele si il scoatem de pe os.Il taiem bucati si il adaugam in ciorba.Se mai lasa la fiert compozitia cateva clocote apoi se opreste.Se serveste cu ardei iute in otet sau picarela.

TIPS-URI

1

Eu nu am folosit zarzavaturile de la ciorba.Cand am mai mult timp,fierb separat 2 cartofi si 2 morcovi.  Cu zarzavaturile din ciorba,cativa castraveti murati taiati,cartofii si morcovii fierti le amestec cu moioneza si fac  o salata gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de legume la cuptor pe pat de quinoa

pe 09.12 la 09:46

Reteta de tocana cu pui

pe 08.12 la 17:05

Reteta de salam cu ciocolata, fistic si caise confiate

pe 08.12 la 10:58

Reteta de fursecuri de Craciun

pe 07.12 la 08:49

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Ruladă de curcan pentru masa de Crăciun
Pune rețeta asta de ruladă de curcan pe lista pentru masa de Crăciun. Impresionează și prin aspect, și prin gust, și e mult mai simplă decât am crezut.
Ruladă de curcan pentru masa de Crăciun
Fursecuri de Crăciun
O rețetă simplă de fursecuri, care poate fi făcută și împreună cu copiii și se va transforma într-un mic joc de familie.
Fursecuri de Crăciun
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pastai