Ciorba radauteana

de Bya Ralu in Ciorbe, 18 Iun 2013 | 5614 vizualizari

 

E pentru prima data cand mananc ciorbita din asta,este super super delicioasa,reteta este "by gaby" :))))http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-radauteana-27993.html

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 cepe
  • 1 cutie mica de smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de faina
  • 3 catei de usturoi
  • otet/ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare/piper/leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Legumele se curata si se pun intregi la fiert impreuna cu pieptul de pui.


Cand sunt fierte se scot pe o farfurie,iar zeama se strecoara.


Ceapa se arunca,iar restul legumelor le taiem cubulete si le punem cateva minute la calit in ulei de masline(pentru ai da o culoare frumoasa ciorbitei)se adauga putina sare si piper,dupa care se pun in oala de ciorba.


Intr-un bol se pune smantana si cele doua galbenusuri,se amesteca foarte bine,se adauga cateva polonice de zeama fierbinte si se amesteca incontinuu.Se toarna incet compozitia in oala de ciorba,amestecand continuu cu un tel.


Se lasa la foc pentru inca 10 minute,se adauga usturoiul pisat,otet dupa gust si patrunjelul verde tocat marunt.Se condimenteaza dupa gust


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

La servire se mai poate adauga smantana si otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

19.06.2013, 23:45

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 09:56

foarte buna ciorbica

Bya Ralu 1

28.10.2013, 19:59

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana