ciorba radauteana

de madab in Ciorbe, 3 Iul 2015 | 3287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 300g smantana
  • 5 morcovi
  • jumatate ardei gras rosu
  • 2 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras verde
  • jumatate gulie
  • sare
  • 10-15 boabe piper
  • 4-5 catei usturoi
  • otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba radauteana:

Intr-o oala se pune la fiert pieptul de pui Si boabele de piper.


Cand este fiert se scoate din acea apa si se lasa la racit.


Se curata legume si se pun 3 morcovi la fiert impreuna cu pastarnacul lasati intregi , ceapa intreaga si gulia taiata bucati mari Si se pun la fiert in apa de la carne.


Cand sunt fierte foarte bine se scot si se pastreaza doar morcovii.


Intr-o tigaie se pun cei 2 morcovi dati pe razatoarea mica impreuna cu jumatatea de ardei rosu taiat cubulete foarte mici si se calesc bine.


Piepul de pui se rupe fasii (nu se taie bucatele) caci iese mult mai bun decat taiat.


Morcovii fierti se taie fasii medii dreptunghiulare (2-3cm) si se pun impreuna cu carnea in supa de la carne si legume Si se mai lasa la fiert la foc foarte mic si se adauga si morcovii caliti.


Cand sunt fierte bine toate , se adauga smantana (care este amesteca intr-un bol cu putina supa ) , usturoiul batut marunt si se lasa sa mai fiarba la foc mic (sa nu se stranga smantana).


Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust.


Se poate servi cu ardei iute ,mujdei de usturoi si otet dupa gustul fiecaruia.


Se poate pune patrunjel si/sau marar verde tocat marunt.


Pofta buna ! ! !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

03.07.2015, 19:19

Retete cu Margareta Cismasiu 1

03.07.2015, 23:12

buna

mirela0911 1

04.07.2015, 09:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana din piept de gaina de tara