Ciorba rosie, ca pe timpuri

de marianbobosea in Ciorbe, 20 Iun 2019 | 385 vizualizari

 

Caldurile sufocante ii determina  si pe "bucatarasii incepatori" sa deteste orice sursa de caldura in spatiile inchise, exceptie cazurile pregatirii termice a bucatelor. Va prezint reteta unei ciorbite delicioase, servita rece.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gogosar, se poate si fara
  • 10 rosii potricite
  • o bucata mica de telina
  • 50 g. orez
  • sare dupa gust
  • 1 legatura leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rosie, ca pe timpuri:

Se curata si se spala ceapa, morcovul, ardeiul, telina.


Toate legumele se dau prin blender.


Ia o cratita de 4 l., pune 3 l. apa si pune-o pe foc potrivit.


Cand apa clocoteste, pune legumele blenduite si lasa la fiert 10 minte.


Intre timp curata rosiile de coaja si da-le prin blender sau pe razatoarea mica.


Adauga rosiile in oala, lasa la fiert 5-10 minute.


Orezul spalat bine in mai multe ape se pune in oala de ciorba.


Se potriveste de sare.


Cand orezul este fiert, se stinge focul si lasa 15 minute la racit.


Leusteanul spalat, tocat marunt se adauga in ciobita.


Este buna rece alaturi cu un ardei iute...........cine prefera:))))))

 

TIPS-URI

1

ceapa,ardei,morcov,rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie, ca pe timpuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mirela0911 1

22.06.2019, 10:31

O ciorba tare buna!

Gherca Daniela 1

23.06.2019, 09:45

mihaelar63 1

18.07.2019, 22:38

Buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din ciuperci