Ciorba taraneasca cu afumatura

de cocolina in Ciorbe, 12 Mai 2012 | 5478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 4-5 bucati de ciolan afumat(kaizer,costita)
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 gulie
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 4-5 buchetele conopida
  • 4-5 buchetele broocoli
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta rosii
  • smantana
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • patrunjel verde
  • delicat
  • legume
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu afumatura:

Bucatile de carne se spala si se pun la fiert intr- oala cu apa.Se ia spuma care se formeaza deasupra.Dupa ce a fiert circa 40 minute la foc mediu am adaugat ceapa,morcovii,ardeiul,usturoiul toate taiate cubulete mici.Am lasat sa fiarba vreo 10 minute si am adaugat pe rand cartofii,dovlecelul,rosia,radacina patrunjel,conopida,broocoli putin delicat,sare.Dupa ce sau fiert legumele intr-o tigaie am pus putin ulei si 2 linguri pasta rosi am lasat putin sa se prajeasca si am turnat in ciorba.Intr-un bol am pus 2 galbenusuri 2 linguri se smantana putina apa rece si le-am amestecat bine .Am luat putina ciorba fierbinte si am pus peste smantana amestecand mereu sa nu se inbranzeasca.Am turnat apoi smantana in ciorba si am mestecat putin.Am taiat patrunjelul marunt si l-am pus in ciorba.Se mai lasa sa dea un clocot si se ia jos de pe foc.


POFTA BUNA!!!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

13.05.2012, 00:59

yummmyy

Rocsi 1

13.05.2012, 15:11

Cu un gust bun!

andreea_angelo 1

14.11.2012, 15:14

ce bine arata si ce gustoasa cred ca e........

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc