Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 17 Dec 2018 | 4683 vizualizari

 

   
 ,, Mancare romaneasca "
  Ciorba de perisoare si levesha de pui sau vacuta [ supa limpede] sunt cele mai apreciate la noi in casa . Asa-i algoritmul la zamuri la mine in casa : una alba , una rosie , una limpede . Acum i-a venit randul celei rosii . Daca are si perisoare in ea nu-i problema, ne sacrificam :D .Diferenta este facuta de faptul ca am inlocuit orezul cu grau .Grul are un gust deosebit de bun .
 

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe verzi
  • 2 tije telina verde apio
  • 2 morcovi
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri pasta rosii.
  • 4 linguri grau prefiert

Perisoare :

  • 1/2 kg carne porc
  • 2 linguri gris de grau
  • 1 ou
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • boia dulce de ardei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau:

  1.  Curatati si spalati legumele .
  2. Morcovii se taie cuburi mai marisoare
  3. Telina si ceapa  se feliaza .
  4. Caliti usoar ceapa , telina si morcovii . Sarati .
  5. Puneti pasta de rosii si o prajiti si pe ea usor .
  6. Daca prajiti pasta de rosii aceasta va da o culoare frumoasa ciorbei . In acelasi timp si legumele se vor fierbe usor .
  7. Turnati deasupra apa si lasati sa fiarba .
  8. Carnea de porc se taie cuburi . Patrunjelul se marunteste .
  9. Tocati carnea de porc si patrunjelul cu ajutorul robotului de bucatarie .
  10. Se  transfera tocatura intr-un bol si se condimenteaza cu sare , boia si piper .
  11. Adugati oul si grisul.
  12. Cu mainile umezite in apa sau ulei formati mici perisoare ce le puneti la fiert in oala .
  13. In acest moment reduceti intensitatea fierberii ca perisoarele sa nu se imprastie .
  14. Se pun boabele de grau .
  15. In 10 minute ciorba este gata .
  16. Gustati si dregeti gustul cu sare sau piper ., daca este nevoie .

 

TIPS-URI

1

Daca prajiti pasta de rosii aceasta va da o culoare frumoasa ciorbei . In acelasi timp si legumele se vor fierbe usor .

2

Nu uitati sa puneti langa ciorba ceapa si ardei iuti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba bistriteana