Ciorba taraneasca de legume

de Sidy in Ciorbe, 14 Oct 2012 | 5033 vizualizari

 

O ultima ciorbita...cred ca au ajuns atatea cate am postat acum.....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 200 g mazare
  • 150 g fasole verde
  • 200 g conopida
  • 1 cana zer( sana, iaurt)
  • cimbru
  • leustean
  • frunze patrunjel si marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de legume:

Se curata ,se spala si se taie marunt toate legumele.

Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele.

Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem focul.

Deasupra se presara frunze verzi de patrunjel si mararproaspat tocate.

Se poate servi cu ardei iute.

Cine doreste ca ciorba sa fie si mai acra o poate acri cu bulion in loc de zer.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Doritorii pot adauga smantana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

jolygina 1

14.10.2012, 18:17

delicioasa

adry88 1

15.10.2012, 09:22

place ciorba

babi5 1

16.12.2014, 07:11

Cea mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu cartofi si leustean