Ciorba taraneasca de perisoare

de epurasha2bb in Ciorbe, 2 Aug 2010 | 14070 vizualizari

 

io n-am fost la stana ca gaby ci la tara asa ca ii ofer lui Bucataras si cui mai pofteste o ciorbica traditionala!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec de porc cu vita aprox 350 g (depinde cate perisoare vreti sa faceti)
  • 1 ceapa 2 linguri orez
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 2 rosii
  • patrunjel cret
  • 1 ardei
  • 1 ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de perisoare:

Se curata legumele de coaja si se da pe razatoare morcovul si dovlecelul iar restul se toaca marunt.Se pun la fiert in apa cu putina sare toate legumele mai putin rosiile care se pun mai tarziu cand celelalte au fiert pe jumatate, ele fiind mai moi.Separat pregatim perisoarele amestecand carnea tocata cu orezul fiert pe jumatate si cu un ou batut si putina sare.Cu mana umeda se formeaza perisoare, pe care le fierbem timp de aprox 20 de minute, la foc mic.

La sfarsit se adauga 2 linguri de otet . Se stinge focul si se presara patrunjel cret sau leustean maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec