Ciorba taraneasca de pui

de alinutzika in Ciorbe, 9 Feb 2012 | 7129 vizualizari

 

O ciorbica buna, cu de toate....

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (piept, pulpe, muschi)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras rosu crud sau gogosari murati
  •  1/2 telina
  • 1 gulie 
  • 3 cartofi
  • o mana de paste (orice tip)
  • sare, piper, vegeta
  • patrunjel frunze
  • 3 dopuri de otet
  • 500 g smantana +2 galbenusuri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Se taie legumele marunt si se calesc la foc mic in f putin ulei (preferabil ulei de masline). Cand sunt calite, se adauga carnea si se lasa si ea putin la calit. Se condimenteaza, apoi se adauga apa pana aproape se umple oala. Se lasa carnea la fiert. Intre timp se adauga si otetul. Cand carnea e aproape fiarta, se adauga cartofii taiati cubulete mici, iar dupa 5 minute, pastele. Carnea se poate lasa asa bucatele intregi in ciorba sau se poate scoate si lua carnea de pe oase, apoi, taiata cubulete sau fasii, se pune inapoi in oala. Cand legumele si carnea sunt fierte, se opreste focul. Se amesteca bine smantana cu galbenusurile , apoi se iau treptat 2-3  polonice de supa si se pun peste compozitia de smantana, amestecand continuu pana la omogenizare. Amestecul rezultat se toarna inapoi in oala cu ciorba, incet si amestecand bine.

Se serveste presarata cu patrunjel verde tocat si cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec