Ciorba taraneasca de pui cu smantana

de marcela1979 in Ciorbe, 6 Noi 2010 | 11282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un spate de pui
  • 4 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • 1/4 radacina de telina
  • 2 ardei sau gogosari
  • 3 pumni de mazare
  • 2 cartofi
  • un pumn de orez
  • un ou
  • 200 gr smantana
  • vegeta ,piper
  • frunze de patrunjel,telina si leustean
  • bors magic dupa gust
  • o ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui cu smantana:

Se portioneaza si se spala spatele de pui si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se spumuieste si se fierbe la foc mic.Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat marunt,apoi mazarea si cartofii taiati cubulete.SE lasa sa dea un clocot si se adauga orezul spalat.Se lasa sa fiarba.cand a fiert si orezul se bate un galbenus cu smantana,se adauga ciorba peste aceasta si apoi se adauga in ciorba.Albusul de la ou nu il arunc ,ci il pun in ciorba.Se adauga vegeta,piper si bors magic dupa gust si la final se pune verdeata tocata.se mai da un clocot si gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

15.11.2010, 11:14

super buna

marcela1979 1

16.11.2010, 09:23

ms nadina,corina

mihaelar63 1

28.03.2011, 00:51

Si mie imi plac ciorbele ardelenesti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu smantana si tarhon