Ciorba taraneasca de vacuta

de Oana in Ciorbe, 31 Mar 2009 | 28659 vizualizari

 

Daca e ciorba de vacuta taraneasca, vom pune mai multe feluri de legume, rasol de vita si carne macra de vitel.

 

INGREDIENTE

  • 3-400 gr carne de vita
  • o bucata rasol
  • 2 morcovi
  • jumatate de telina
  • o ceapa
  • un fir de praz verde
  • un ardei gras
  • o mana de mazare
  • o mana de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1/2 l de bors
  • o cutie de rosii in bulion
  • o mana de taietei lati
  • un ou
  • leustean proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Rasolul trebuie sa fie cu maduva, carnea o taiem cubulete, le dam intr-un clocot si aruncam apa. Spalam bine carnea si o punem la fiert in apa limpede.


Carnea de vitel fierbe mai greu, asa ca o lasam vreo 2 ore, sa fie moale-moale.


Intre timp pregatim legumele pe care le vom adauga in ciorba de vacuta, le spalam, le curatam si le taiem cubulete mici... asteptam sa fiarba carnea. Punem apoi legumele in ciorba de vacuta si lasam la fiert. Spre final punem borsul si rosiile in bulion taiate marunt, taieteii si mai lasam putin la fiert. Dupa ce oprim focul batem un ou deasupra si punem leustean verde. Ciorba de vacuta merge de minune cu smantana si ardei iute.

 

TIPS-URI

1

din ciorba de vacuta taraneasca nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma rasolul cu maduva, care da un gust deosebit ciorbei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bucataras 1

02.01.2009, 00:03

Andreea, daca ai o reteta buna te asteptam s-o posetezi aici

Aurelia 07_07 1

29.10.2014, 08:27

Panacris 1

15.06.2016, 07:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza (Luscos)