Ciorba usoara cu ciuperci de roua

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Iun 2015 | 744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • cca 500 gr. ciuperci de roua (congelate le-am avut eu)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 rosii trecute prin robot
  • 1 ardei gras
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • 3 linguri mix de orez
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • apa plata, cca 1,5l
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba usoara cu ciuperci de roua:

Curatam ceapa verde,morcovul si ardeiul gras, le spalam sub jet de apa rece.


Ceapa se toaca arunt, morcovul se taie rondele iar ardeiul il taiem bucatele, apoi le punem la sotat pentru 4-5 minute in 2-3 linguri ulei de masline.


Adaugam ciupecile de la congelator (nu am mai avut timp sa le dezghet), asezonam cu sare si piper dupa gust,punem 1,5l apa rece in oala si lasam sa fiarba la foc potrivit ciorba.


Dupa cca 20 minute adauga pasta de ardei si rosiile trecute prin robot,lasam pana da ciorba din nou in clocot.


Adaugam orezul clatit in apa rece si lasam la fiert ciorba pana fierbe si orezul.


Stingem focul, presaram verdeata proaspat tocata, acoperim din nou oala sa se intrepatrunda aromele iar dupa cca 10 minute portionam in farfurii si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara cu ciuperci de roua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

06.06.2015, 17:22

simona72 1

06.06.2015, 17:59

Imi plac ciupercile de roua! La ciorba.nu m-am gandit

MOKUSKA 1

06.06.2015, 19:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii