Ciorbica de curcan

de epurasha2bb in Ciorbe, 19 Noi 2010 | 5249 vizualizari

 

am papat cu mic cu mare! :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de carne ( spatele portionat, pipota, gatul, aripa)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 linguri bulion
  • frunze de leustean, patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura bors Maggi
  • 1 ou(optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de curcan:

Se fierbe carnea si se indeparteaza spuma.Se mai adauga apa incalzita si se lasa sa fierba bine de tot.Cand e fiarta carnea adaugam legumele curate de coaja si tocate marunt.Se adauga sare si se mai lasa sa fierba impreuna.Cand e aproape gata se adauga o lingura de praf de bros magic si se mai lasa putin sa se dizolve bine.Ultima data se pune deasupra verdeata tocata fin sau o puteti pune si direct in farfurie in momentul servirii .Daca va place dreasa cu ou atunci bateti oul cu o lingurita de otet si adaugati-l in oala, opritifocul si puneti capacul.Eu una prefer fara ou , eventual cu fidea si cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

20.11.2010, 18:40

esteeee! multumesc!

MIUTA 1

23.11.2010, 11:03

super buna ciorbica vin si eu sa pap

tanyapatap 1

29.11.2010, 17:43

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de iepure