Ciorbita cherry

de theodora in Ciorbe, 25 Mar 2010 | 1552 vizualizari

 

este de fapt ciorba de rosii dar dintr-acelea mici pe care mi le aduce un tataie de la el de la sat

 

INGREDIENTE

  • 300g rosii cherry
  • 2 morcovi o ceapa un ghemotoc de fidea
  • 500 ml de supa clara de pui
  • 2 lg de pasta de rosii
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cherry:

se pun 2l de apa la fiert cu un cub de knorr si cateva picaturi de ulei de masline.cand a dat in clocot se adauga ceapa taiata marunt,morcovii dati pe razatoare si rosioarele intregi,se lasa la fiert pana cand sunt aproape gata pt a adauga lg de pasta de rosii,cimbru si cei 500ml de supa,se mai da in cateva clocote si apoi se adauga fideaua si se lasa pana cand este gata aceasta.la sfarsit se presara patrunjel verde,se acopera oala si se inchide focul.pofta maree!!! se serveste atat calda cat si rece(este ff racoroasa)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bunica 1

07.09.2013, 14:47

La multi ani!

Bunica 1

07.09.2014, 10:58

La multi ani!

miki_a 1

07.09.2015, 10:50

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana