Ciorbita cu pulpa de porc

de Ina in Ciorbe, 2 Feb 2012 | 1713 vizualizari

 

Atat de buna pe frigul asta ... :-bd

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • o ceapa
  • un morcov 
  • 1/3 capatana telina
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • 3 cartofi
  • 150 g amestec mexican
  • o cutie cu rosii in bulion
  • sare
  • 700 ml de bors  de casa
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu pulpa de porc:

Pulpa de porc se taie cubulete, pe care le dam un 2-3 clocote in apa cu putina sare. Scurgem apa si clatim bucatile de carne de eventuala spuma ramas


Tocam legumele proaspete si le inabusim in 2-3 linguri cu ulei, adaugam apoi sare, amestecul de legume mexicane si 2-3 litri de apa si lasam sa fiarba totul la foc mic. Dupa 5-10 minute adaugam cubuletele de carne, iar cand totul este aproape fiert punem si cartofii taiati cubulete.


Cand si cartofii sunt fierti, adaugam sucul de rosii, iar la final borsul fierbinte. Potrivim de sare, oprim focul si presaram leustean din belsug.


Servim fierbinte, cu ardei iute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

jolygina 1

03.02.2012, 18:16

delicioasa

RuxyRux 1

03.02.2012, 21:28

Frumos mai arata ciorbita ta Inisor!

horia 1

10.02.2012, 22:47

bunaaaaaaaaaaa!super prezentare.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca cu tarhon