Ciorbita de legume

de Betty96 in Supe/Ciorbe, 26 Iun 2013 | 2993 vizualizari

 

Merge foarte bine in orice timp al zilei si poate fi servita atat calda (cu smantana), cat si rece.Este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 5 rosii
  • 5 dovlecei (sau mai multi daca doriti)
  • 3 cartofi
  • 1 lingura Maggi( secretul gustului)
  • 2 linguri bulion (eu am pus bulion cu rosii in el...adica mama :)
  • 3-4 morcovi
  • 1 plic sare de lamaie
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de legume:

Ca la orice ciorba am lasat apa sa dea in clocot,am adaugat Maggi,iar apoi rosiile,morcovii si ceapa rase si cartofii cu dovleceii taiati cubulete impreuna cu bulionul si sarea de lamaie.

Am lasat-o sa fiarba 10-15 minute,apoi am adaugat patrunjelul si am servit-o mai tarziu rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de babic