Ciorbita de legume cu scarita afumata

de vero_closca in Ciorbe, 10 Iul 2010 | 5132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g scarita afumata
  • 3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1-2 radacini de patrunjel
  • 1 sfecla rosie mai micuta
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • 1 gulie
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 mangold(sau o mana de spanac)
  • 1 lamaie
  • cate 1/2 legaturi de patrunjel si leustean verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de legume cu scarita afumata:

Se curata,se spala si se taie zarzavatul dupa preferinta, iar scarita se taie felii. Se pune ceapa,morcovul,pastarnacul,patrunjelul,gulia,fasolea verde sa se caleasca putin in ulei,se adauga scarita,cartofii si se toarna apa fierbinte (mai multa sau mai putina-depinde cat de groasa vrei sa fie ciorba).


Se adauga dovlecelul,mangoldul,ardeiul si cand au dat 2-3 clocote se pune si sfecla rosie. Se lasa sa fiarba bine si cand legumele sunt fierte se adauga rosiile,zeama de lamaie si sare dupa gust. Se mai lasa pe foc 5 minute apoi se presara cu verdeturile tocate fin si se serveste.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de legume cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

vero_closca 1

12.07.2010, 15:50

multumesc,janet! serveste-te cu o portie!

elena1988 1

08.02.2011, 13:29

Cris2711 1

12.03.2011, 11:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare