Ciorbita de legume-de post

de LUK in Ciorbe, 4 Mar 2011 | 1219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr varza
  • 350gr cartofi
  • 200gr morcovi
  • o ceapa
  • 50gr pastarnac
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri de ulei
  • o lingurita de leustean uscat
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
  • o lingurita de cimbru uscat
  • 3l apa
  • otet,sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de legume-de post:

Varza se taie cubulete.O punem la fiert in apa.Intre timp pregatim restul legumelor.Cartofii curatati si spalati ii taiem cubulete.Morcovii si pastarnacul curatati de coaja ii taiem bucatele mici.Ceapa curatata o taiem marunt.Punem uleiul intr-o craticioara apoi adaugam ceapa si lasam sa se rumeneasca putin.Adaugam boiaua apoi morcovii si pastarnacul,bulionul si un pahar cu apa si amestecam.Lasam sa fiarba sub capac 10min apoi adaugam in apa cu varza.Punem sare si lasam sa fiarba 45-50min.Adaugam cartofii impreuna cu leusteanul si cimbrul si mai lasam sa fiarba pana cand sunt fierti cartofii.Oprim focul ,mai adaugam sare si otet dupa gust si servim.

 

TIPS-URI

1

ciorba trebuie sa fiarba la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de legume-de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

05.03.2011, 19:32

super buna

LUK 1

05.03.2011, 22:46

multumesc Mamaie

MotanLaOale 1

07.03.2011, 08:24

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de ciolan afumat