Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
In week-end gatesc cel mai mult pentru ca am suficient timp cat sa ma rasfat in bucatarie asa cum vreau, ca in rest sunt pe fuga.
Am facut de toate, inclusiv o minunatie de ciorbita de porc. Sper sa va placa!
Pregatim carnea de porc: o spalam si o punem intr-o oala cu apa la fiert pentru 5-7 minute, cat sa dea in clocot si sa iasa spuma. Apoi o mai spalam odata si schimbam apa. Toate astea pentru a scapa de spuma murdara de la inceput si carnea sa se fragezeasca putin.
Cat timp carnea este pe foc, putem spala, curata si toca legumele: ceapa, ardeiul, morcovii, telina, cartoful si mazarea.
Apoi le adaugam si pe acestea peste carne. Se lasa la fiert pentru aproximativ 20 de minute, se pune zarzavatul si apoi stoarcem zeama de la o lamaie si o adaugam in oala pentru a acrii ciorba (sau se poate folosi bors). Se mai lasa la foc pentru inca 5 minute.
Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final pratrunjelul tocat marunt.
Se serveste cat mai fierbinte cu putina smantana.
Pofta buna!
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult