Ciorba de porc cu gogosari marinati

de mihaelar63 in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 2758 vizualizari

 

In acest sezon friguros ciorbitele calde sunt foarte apreciate. Aceasta este usor de preparat, ceva gen a la grec, dar putin mai altfel prin adugarea de gogosari marinati.
Pentru cine nu stie: va prezint ciorbita intr-una din farfuriile mostenite de la bunica mea [maica] .

 

INGREDIENTE

  • 500  gr pulpa porc
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 gogosari marinati
  • cateva codite de praz
  • 1 ceapa
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 150 ml smantana
  • codite de telina verde [apio]
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu gogosari marinati:


  1. Curatati si spalati legumele .

  2. Ceapa tocata marunt , cartofii si morcovul taiate fasii , prazul tocat , carnea cuburi se sareaza si se trag usor in ulei .

  3. Se adauga 4 l apa si se fierb 30 min , verificand daca toate ingredientele sunt patrunse .

  4. Puneti gogosarul taiat marunt.

  5. Serviti cu smantana si telina verde

  6. Simplu si rapid ca ,, Buna Ziua''

 

TIPS-URI

1

Daca doriti mai acrisoara puteti sa puneti zeama de pe gogosari .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Teo 1

30.01.2012, 22:04

de cum am vazut farfuria,am stiut ca e a ta !

Bya Ralu 1

06.02.2012, 21:37

salivez pe aici

laura_n 1

21.03.2016, 17:55

imi ploua in gura, mor aici! )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda