Ciorbita de pui

de MonaMimi in Supe/Ciorbe, 4 Feb 2012 | 3514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 4 bucati morcovi
  • 3 bucati patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 conopida mai mica
  • 300 g fasole verde
  • smantana
  • 3 linguri de bors
  • frunze de patrunjel si marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Morcovii si patrunjelul se taie cubulete apoi se calesc in putin ulei.

Adaugam apa,ceapa tocata marunt si lasam sa fiarba.

Cand a inceput sa fiarba  punem puiul,  sare si lasam la fiert,curatam de spuma in timpul fierberii.

Cand este pe jumatate fiert adaugam fasolea verde si continuam fierberea.

Conopida o spalam bine, o rupem buchetele si o adaugam in ciorbita.

Spre final punem borsul, smantana  lasam sa fiarba 2 minute.

La final adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

04.02.2012, 20:21

buna in perioada asta o ciorbita calda

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:01

buna ciorbita

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 06:40

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare